Algemene Ledenvergadering – 28 juni

Wanneer: zondag 28 juni 2020 – 11:00 tot 16:00
Waar: World Wide Web

Op zondag 28 juni aanstaande houdt ROOD, jong in de SP haar eerste ledenbijeenkomst van 2020.Op deze dag blikken wij terug op het jaar 2019 en kiezen wij een nieuw bestuur.

Bestuursleden zetten onder andere landelijke acties in gang, organiseren activiteiten, onderhouden het contact met de leden, zorgen voor een up-to-date website en bieden zowel bestaande als nieuwe ROOD-groepen in het land ondersteuning.

Naast het kiezen van een nieuw bestuur, wordt er ook een scholingsplan gekozen, waar een scholingswerkgroep mee aan de slag gaat. Dit naar aanleiding van een motie die vorig jaar is aangenomen op de ledenvergadering in juni. Tijdens de ledenvergadering wordt er gekozen tussen de verschillende plannen. Na het kiezen van een scholingsplan, wordt een contactpersoon voor de scholingswerkgroep gezocht door het bestuur.

Vergeet niet je vooraf aan te melden voor de ledenvergadering. Dat kan hier. Het concept-jaarverslag zal ruim voor de ledenvergadering te vinden zijn op SP-net, zodat iedereen de tijd heeft het te bekijken.