Kom naar de ROOD Zomerschool ‘Socialisme’!

Van 13 tot en met 19 augustus organiseert ROOD weer de jaarlijkse Zomerschool. We kijken ernaar uit om een Zomerschool te organiseren vol interessante scholingen, sprekers en recreatie. Een unieke gelegenheid om allerlei ROOD-leden ook een keer te ontmoeten. Helaas kon het vorig jaar niet doorgaan, maar daarom doen we dit jaar extra ons best! Het thema van de Zomerschool zal “Socialisme” zijn. Links staat er nu niet goed voor, hoe keren we het tij en bouwen we aan een beweging die daadwerkelijk een alternatief kan bieden voor het kapitalisme? We gaan het er samen over hebben op deze inspirerende week.

We willen als organisatie de Zomerschool verantwoord kunnen organiseren en dus coronaproof. We zijn nog in gesprek over hoe we dit op de meest verantwoorde wijze kunnen organiseren en het is onder voorbehoud van de maatregelen. Gaat het niet door? Dan krijg je je geld terug. We hopen iedereen een zo goed mogelijke Zomerschool-ervaring te kunnen bieden!

Aanmelden kan voor een standaardtarief van €75. Er is ook een solidariteitstarief van €100 voor de mensen die een extra bijdrage willen doen. Is deze prijs niet haalbaar voor je? Neem dan contact op met info@roodjongindesp.nl, we willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om bij zomerschool aan te sluiten. Je kan je aanmelden via dit formulier en door het bedrag over te maken naar NL35 RABO 0321 5128 12 t.n.v. ROOD, jongeren in de SP met vermelding van naam, lidnummer en ‘Zomerschool’. Vragen over de aanmelding? Neem contact op met info@roodjongindesp.nl.