Staak 7 februari mee voor het klimaat!

Afgelopen weken hebben we beelden gezien van de grote klimaatstakingen van scholieren in België. Zij staken elke donderdag voor het klimaat, en afgelopen donderdag kwamen zij met maar liefst 35.00 jongeren bij elkaar om het kabinet op te roepen nú klimaatmaatregelen te treffen. Nu is het aan ons! Donderdag 7 februari komen Nederlandse scholieren massaal samen in Den Haag om te staken voor het klimaat. Ben jij er ook bij?

ROOD steunt hen natuurlijk in de strijd voor een snel en rechtvaardig klimaatbeleid. ROOD weet hoe belangrijk het is om samen op te staan en je stem te laten horen. Zit je zelf op school? Laat je medescholieren zien dat we nu in actie moeten komen. Praat er over met al je vrienden, klasgenoten, of zelfs je hele school en neem hen mee naar Den Haag om te laten zien dat het kabinet niet om ons heen kan. Toestemming van je directeur kan handig zijn.

Wil jij nou dat jouw school gaat staken en heb je hulp nodig? Stuur een e-mail naar rood@sp.nl en wij gaan je helpen! Als ROOD-lid krijg je je treinkaartje naar Den Haag vergoed. Maak daarom via de knop hieronder al je vrienden lid, zodat jullie gratis kunnen reizen.

Laten we er samen voor zorgen dat we donderdag massaal naar Den Haag gaan. Het is nú tijd voor klimaatrechtvaardigheid.